20240315 110736

Τούτες οι μέρες το ’χουνε, τούτες οι εβδομάδες,
για να χορεύουν τα παιδιά, να χαίροντ’ οι μανάδες.

Συνεχίζοντας την παράδοση του σχολείου μας γιορτάσαμε κι αυτήν τη χρονιά τις απόκριες. Ο χορός άφθονος, τα εδέσματα της τυρινής ποικίλα , το μεράκι και η χαρά σε περίσσεια.

Διαγωνισμός καλύτερης μεταμφίεσης τμήματος και η συμμετοχή των μαθητών καθολική!

Ευφάνταστες μεταμφιέσεις και τμήματα με συνοχή παρέλασαν μπροστά στην κριτική επιτροπή.  Νικητής της ημέρας με ομόφωνη απόφαση των κριτών το τμήμα Α5 που ντύθηκε …ΧΩΡΙΟ! Με τη συνοδεία παραδοσιακών ρυθμών το ΧΩΡΙΟ παρέλασε μπροστά στους κριτές και είδαμε τον δήμαρχο, τον παππά, τη δασκάλα, τον φούρναρη, τον καφετζή … Τα παιδιά ενσάρκωσαν με επιτυχία τους ρόλους και απόλαυσαν ένα γενναίο χειροκρότημα από όλο το σχολείο.

Όλα τα τμήματα έδωσαν τη δική τους ταυτότητα και κέρδισε η φαντασία, η χαρά και το ομαδικό πνεύμα.

Φυσικά από τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει το παραδοσιακό γαϊτανάκι , η σκούπα και πολλοί άλλοι χοροί της αποκριάς που με επιμέλεια είχε προετοιμάσει ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Θωμάς Νίκος.

Είχαμε όμως και διαγωνισμό καλύτερης ατομικής φορεσιάς. Κι εδώ η φαντασία των παιδιών και η δημιουργικότητα μεγάλη.  Ο νικητής αυτήν τη φορά απο τη Γ΄Λυκείου με τη στολή του πλούσου Άραβα και της συντρόφου του.

Και του χρόνου να ΄μαστε καλά!

Καλή Σαρακοστή!!!